Tickets en Info

Wacht niet langer en bestel direct tickets voor KamaSutrA. Op deze pagina vind je alle prijzen en andere relevante informatie.

Tickets bestellen

De volgende editie van KamaSutrA valt in het weekend van 29, 30 september t/m 1 oktober in Jaarbeurs Utrecht.

Direct tickets bestellen

Tickets voor KamaSutrA bestel je eenvoudig online of telefonisch via 0900-9203 (45 cpm).

Toegangsprijzen

Reguliere verkoop
Vrijdag€20,00
Zaterdag€25,00
Zondag€20,00

Alle prijzen zijn exclusief bespreek- en transactiekosten. LET OP! Vanwege de grote vraag naar zaterdagtickets wordt de prijs van deze tickets per 1 juli verhoogt naar 30 euro per stuk. Tickets voor vrijdag en zondag zijn en blijven 20 euro per stuk.

Kassaverkoop
Koopt u liever tickets aan de kassa? Dat kan! Tijdens het KamaSutrA weekend is er een kassa op locatie geopend. Daarnaast zijn onze kaarten ook te koop in de Primera winkels.

Acties

Gratis toegang voor travestieten
Op vrijdag 29 september geven wij travestieten, drag queens, crosdressers, gelegenheidsvrouwen en shemales gratis toegang tot KamaSutrA! Aan de entree zal bepaalt worden of je er extravagant genoeg uit ziet voor de gratis entree. Dus dos je op en sloof je uit voor het meest erotische evenement van het jaar!

LET OP:
De Nationale Theaterkassa is de officiële ticketing partner van KamaSutrA Erotic Festival. Koop alleen tickets via hun of onze andere partners. Op internet circuleren verschillende sites die kaarten opkopen en deze vervolgens tegen een hogere prijs doorverkopen. Voorkom dat je teveel betaalt en koop daarom uitsluitend tickets via de officiële verkoopkanalen.

Algemene informatie

KamaSutrA vindt plaats van 29, 30 september t/m 1 oktober in hal 1 van Jaarbeurs Utrecht.

Openingstijden

Vrijdag 29 september18:00 tot 24:00 uur
Zaterdag 30 september14:00 tot 24:00 uur
Zondag 1 oktober12:00 tot 19:00 uur

Adres
Jaarbeurs Utrecht – hal 1
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van het festival worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.

Auto & Parkeren
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk je op Goedopweg.nl.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een oudere dieselwagen, dan kun je  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies.

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Je loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier je reis met openbaar vervoer.

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

© Copyright 2016 | KamaSutrA - erotic festival | Gerealiseerd door Webpress