Tickets en Info

Wacht niet langer en bestel direct tickets voor het KamaSutrA Erotic Festival. Op deze pagina vind je alle prijzen en andere relevante informatie.

Tickets bestellen

De volgende editie van het KamaSutrA Erotic Festival valt in het weekend van 27 t/m 29 januari in Jaarbeurs Utrecht.

Direct tickets bestellen

De tickets voor KamaSutrA Erotic Festival bestel je eenvoudig online of telefonisch via 0900-9203 (45 cpm).

Toegangsprijzen

Reguliere verkoop
Vrijdag€25,00
Zaterdag€30,00
Zondag€25,00

Alle prijzen zijn exclusief bespreek- en transactiekosten.

Kassaverkoop
Koopt u liever tickets aan de kassa? Dat kan! Tijdens KamaSutrA Erotic Festival is er een kassa op locatie geopend. Daarnaast zijn onze kaarten ook te koop in de Primera winkels.

Acties

Studentenactie 
Speciaal voor studenten zondag 29 januari € 2,50 korting op de entree van KamaSutrA Erotic Festival. Tickets met korting koop je hierLet op: het studententicket is alleen geldig op vertoon van een geldige collegekaart bij de entree van het festival. Ook te koop aan de kassa.

Gratis toegang voor travestieten
Op vrijdag 27 januari geven wij travestieten, drag queens, crosdressers, gelegenheidsvrouwen en shemales gratis toegang tot het KamaSutrA Erotic Festival! Aan de entree zal bepaalt worden of je er extravagant genoeg uit ziet voor de gratis entree. Dus dos je op en sloof je uit voor het meest erotische evenement van het jaar!

LET OP:
De Nationale Theaterkassa is de officiële ticketing partner van KamaSutrA Erotic Festival. Koop alleen tickets via hun of onze andere partners. Op internet circuleren verschillende sites die kaarten opkopen en deze vervolgens tegen een hogere prijs doorverkopen. Voorkom dat je teveel betaalt en koop daarom uitsluitend tickets via de officiële verkoopkanalen.

Algemene informatie

KamaSutrA Erotic Festival vindt plaats van 27 t/m 29 januari in hal 12 van Jaarbeurs Utrecht.

Openingstijden

Vrijdag 27 januari15:00 tot 01:00 uur
Zaterdag 28 januari13:00 tot 01:00 uur
Zondag 29 januari12:00 tot 21:00 uur

Adres
Jaarbeurs Utrecht – hal 12
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van het festival worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.

01. Swingerscafé
02. Voyeur
03. Schaduwtheater
04. Peepshow
05. Webcamsex.nl Funhouse

06. Bed
07. Cinema Erotique
08. The Boys Next Door
09. Topless Bar
10. Gluur tenten

11. Erotisch Doolhof deel 1
12. Erotisch Doolhof deel 2
13. Gloryholes
14. SM Theater
15. Lamborghini Fotoshoot

16. Virtual Reality Porn
17. Glazen Doolhof ‘Rue de Paris’
18. SexBox Theater
19. Foodtruck Plein

Auto & Parkeren
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk je op Goedopweg.nl.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een oudere dieselwagen, dan kun je  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies.

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Je loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier je reis met openbaar vervoer.

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

© Copyright 2016 | KamaSutrA - erotic festival | Gerealiseerd door Webpress