Wie staat er op het festival?

In de aanloop naar KamaSutrA Erotic Festival zal deze standhouders lijst worden aangevuld.

Inschrijven standhouders?

Het aantal stands is t.o.v. voorgaande edities van KamaSutrA gereduceerd. Meer dan ooit ligt voortaan de nadruk op beleving, erotische attracties en muziek. Dat betekent echter niet dat alle stands verdwenen zijn. Op het gebied van onder meer toys, kleding, erotische kunst en sieraden kunnen bezoekers hun hart ophalen. Zodra de lijst met standhouders definitief is, wordt deze op deze plek gepubliceerd. Kom dus regelmatig terug en blijf op de hoogte.

Ben je zelf standhouder en geïnteresseerd in een stand bij KamaSutrA Erotic Festival? Vul dan het aanvraagformulier in.

Informatie standhouders?

In onderstaande FAQ tref je veel gestelde vragen aan van standhouders. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik mij inschrijven voor deelname aan KamaSutrA Erotic Festival?

Door het aanvraagformulier op deze website in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang je informatie met betrekking tot deelname aan KamaSutrA.

Mag ik op de KamaSutrA Erotic Festival flyeren?

Het is niet toegestaan om te flyeren tijdens het evenement. Je kunt wel een stand huren en op deze manier je bedrijf promoten.

Is er stroom in mijn stand aanwezig?

Ja, er is stroom in de stand aanwezig. Per stand is er een stroomaansluiting, waar maximaal voor 1500 Watt aan lampen (en andere apparatuur) op kan worden aangesloten.

Is er verlichting in mijn stand?

Nee, verlichting dien je zelf mee te brengen.

Hoe ziet mijn stand eruit?

De standaard stand van KamaSutrA heeft zwarte vloerbedekking en zwarte wanden. Dit zijn zwarte houten wanden met een aluminium frame. De wanden van de stand zijn 2,5 meter hoog, 1 meter breed en 3 cm dik. De frieslijst heeft een hoogte van 6 cm en is 3 cm dik.

Mag ik iets ophangen aan de wandjes?

Er mogen spullen aan de wandjes opgehangen worden d.m.v. haakjes aan de bovenkant van de wand mits dit geen blijvende schade aanbrengt aan de wandjes. Zware spullen mogen niet aan de wanden bevestigd worden.

Hoe laat begint de opbouw?

Opbouw
Vrijdag 27 januari van 08:00 tot 14:00 uur
Zaterdag 28 januari van 12:00 tot 13:00 uur
Zondag 29 januari van 11:00 tot 12:00 uur

Afbouw
Zondag 29 januari van 21:00 tot 01:00 uur

© Copyright 2016 | KamaSutrA - erotic festival | Gerealiseerd door Webpress