Over ons

Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. In 2017 viel het doek voor KamaSutrA maar het erotische lifestyle evenement kwam eind maart 2019 terug naar Utrecht. Het grootste erotische lifestyle evenement van Europa is terug met aankomende 2022 editie! KamaSutrA zorgt voor meer acts, meer attracties en meer erotiek.

Het is één van de meest spraakmakende evenementen in Nederland. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA beurs. Daarmee zijn we uniek gebleken. Er is een Swingers Café, een erotisch doolhof, stripshows en zelfs een SM podium. Honderden stands en live optredens op een hoofdpodium maken de beleving compleet. Een formule die honderdduizenden mensen trekt uit het hele land.

Huisregels

De KamaSutrA beurs is een zinderend evenement voor iedereen die van erotiek en entertainment houdt. Er zijn echter een aantal spelregels zodat iedereen comfortabel van de attracties, artiesten en stands kan genieten. Wanneer je een ticket koopt voor KamaSutrA XXL EDITION verklaar je automatisch hiermee bekend en akkoord te zijn.

Veel gestelde vragen

Liever wel! Mocht dit onverhoopt niet gelukt zijn kunnen wij de tickets ook vanaf je telefoon scannen.

Ja er zijn lockers beschikbaar tijdens de openingstijden van de beurs! Deze lockers zijn vlak bij de ingang gevestigd en zijn tegen betaling te verkrijgen.

Nee het is alleen mogelijk om je te identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan ook een paspoort of een rijbewijs zijn! Een kopie van je ID valt niet onder een geldig ID.

Ja, de Jaarbeurs biedt diverse parkeergelegenheden aan rondom de hal van de beurs. Meer over het parkeren bij de Jaarbeurs kun je terugvinden op hun website.

KamaSutrA XXL EDITION kent geen dresscode. Wel verwachten wij van de bezoekers dat zij rekening houden met hun persoonlijke hygiëne zodat zij andere bezoekers niet tot last zijn.

Mail de vraag dan naar info@kamasutrabeurs.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen reactie van ons.

De KamaSutrA beurs XXL vindt plaats in van 23 t/m 26 september. Indien onverhoopt nog beperkende maatregelen van kracht zijn in relatie tot Corona, dan worden deze in acht genomen. De producenten van de KamaSutrA beurs XXL zullen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. In het onwaarschijnlijke geval dat het evenement geannuleerd moet worden, vindt vanzelfsprekend restitutie van toegangsbewijzen plaats. U kunt dus zonder zorgen tickets bestellen.

Pers

Ben je journalist en geïnteresseerd in een verhaal, reportage of interview in relatie tot de KamaSutrA XXL EDITION? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Op elke aanvraag wordt binnen 1 werkdag gereageerd.

Contact

KamaSutrA beurs – XXL EDITION
T: 071-5727366
E: info@kamasutrabeurs.nl
I: www.kamasutrabeurs.nl