Over ons

De KamaSutrA Erotic Festival is het grootste erotische lifestyle evenement in Nederland. Twee keer per jaar vindt het evenement plaats in Jaarbeurs Utrecht en trekt duizenden mensen. KamaSutrA wordt voortdurend aangepast aan de wensen van haar bezoekers. Afgelopen editie is het evenement getransformeerd van een beurs naar een erotisch festival. Alles heeft een facelift gekregen: van de attracties tot de decoratie en de optredens. Beleving staat meer dan ooit centraal omdat juist dát is waarnaar onze bezoekers op zoek zijn. Verdwaal in gethematiseerde werelden vol erotische en sensuele attracties, luister naar DJ’s vanuit een loungebank of laat je helemaal gaan op de dansvloer. Gogo danseressen geven het goede voorbeeld en prikkelen alle zintuigen. KamaSutrA Erotic Festival is een ongekend spectaculair evenement dat alle elementen van een dance festival combineert met de spannendste erotische attracties. Een concept dat uniek is in Nederland en in januari 2017 voor de tweede keer plaats zal vinden in Jaarbeurs Utrecht.

Huisregels

Het KamaSutrA Erotic Festival is zinderend evenement voor iedereen die van erotiek en entertainment houdt. Er zijn echter een aantal spelregels zodat iedereen comfortabel van de attracties, artiesten en stands kan genieten. Wanneer je een ticket koopt voor het KamaSutrA Erotic Festival dan verklaar je automatisch hiermee bekend en akkoord te zijn.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn online gekochte kaartjes uitprinten?

Liever wel! Mocht dit onverhoopt niet gelukt zijn kunnen wij de tickets ook vanaf je telefoon scannen.

Zijn er lockers aanwezig op het KamaSutrA Erotic Festival?

Ja er zijn lockers beschikbaar op het festival! Deze lockers zijn vlak bij de ingang gevestigd en zijn tegen betaling te verkrijgen.

Mag ik mij ook identificeren met een kopie van mijn ID?

Nee het is alleen mogelijk om je te identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan ook een paspoort of een rijbewijs zijn! Een kopie van je ID valt niet onder een geldig ID.

Is het mogelijk om te parkeren bij het KamaSutrA Erotic Festival?

Ja, de Jaarbeurs biedt diverse parkeergelegenheden aan rondom de hal van het festival. Meer over het parkeren bij de Jaarbeurs kun je terugvinden op hun website.

Wat voor kleding moet je dragen tijdens een bezoek aan KamaSutrA Erotic Festival?

KamaSutrA Erotic Festival kent geen dresscode. Wel verwachten wij van de bezoekers dat zij rekening houden met hun persoonlijke hygiëne zodat zij andere bezoekers niet tot last zijn.

Wat is er nieuw op het KamaSutrA Erotic Festival?

  • Het Schaduwtheater, deze attractie is terug van weggeweest.
  • De Waterpijplounge, een relaxte plek om even bij te komen van alle belevenissen.
  • The Ladiesclub wordt in een nieuw jasje gestoken en gaat verder als The Boys Next Door.
  • Bekende DJ’s die de plaatjes draaien.
  • Een foodtruckplein voor de lekkere trek.

Waar kan ik mijn toegangsvouchers inwisselen voor toegangskaarten?

De toegangsvouchers zijn in te wisselen voor kaarten aan de kassa van het KamaSutrA Erotic Festival. De vouchers zijn niet dag gebonden.

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet bij staat?

Mail de vraag dan naar info@kamasutrafestival.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen reactie van ons.

Pers

Ben je journalist en geïnteresseerd in een verhaal, reportage of interview in relatie tot het KamaSutrA Erotic Festival? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Op elke aanvraag wordt binnen 1 werkdag gereageerd.

Contact

KamaSutrA – Erotic Festival
Postbus 555
2300 AN Leiden
T: 071-5727366
E: info@kamasutrafestival.nl
I: www.kamasutrafestival.nl

Tijdens het evenement zijn wij bereikbaar op 06-23015933.  Dit mobiele nummer is alleen te bereiken tijdens de openingstijden van het festival.

© Copyright 2016 | KamaSutrA - erotic festival | Gerealiseerd door Webpress