Over ons

Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. In 2017 viel het doek voor KamaSutrA maar het erotische lifestyle evenement komt eind maart 2019 terug naar Utrecht.

Het is één van de meest spraakmakende evenementen in Nederland. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA beurs. Daarmee zijn we uniek gebleken. Er is een Swingers Café, een erotisch doolhof, stripshows en zelfs een SM podium. Honderden stands en live optredens op een hoofdpodium maken de beleving compleet. Een formule die honderdduizenden mensen trekt uit het hele land.

Na de 2019 editie komt KamaSutrA pas weer terug in 2021!

Huisregels

Het KamaSutrA Erotic Festival is zinderend evenement voor iedereen die van erotiek en entertainment houdt. Er zijn echter een aantal spelregels zodat iedereen comfortabel van de attracties, artiesten en stands kan genieten. Wanneer je een ticket koopt voor het KamaSutrA Erotic Festival dan verklaar je automatisch hiermee bekend en akkoord te zijn.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn online gekochte kaartjes uitprinten?

Liever wel! Mocht dit onverhoopt niet gelukt zijn kunnen wij de tickets ook vanaf je telefoon scannen.

Zijn er lockers aanwezig op het KamaSutrA beurs?

Ja er zijn lockers beschikbaar tijdens de openingstijden van de beurs! Deze lockers zijn vlak bij de ingang gevestigd en zijn tegen betaling te verkrijgen.

Mag ik mij ook identificeren met een kopie van mijn ID?

Nee het is alleen mogelijk om je te identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan ook een paspoort of een rijbewijs zijn! Een kopie van je ID valt niet onder een geldig ID.

Is het mogelijk om te parkeren bij het KamaSutrA beurs?

Ja, de Jaarbeurs biedt diverse parkeergelegenheden aan rondom de hal van de beurs. Meer over het parkeren bij de Jaarbeurs kun je terugvinden op hun website.

Wat voor kleding moet je dragen tijdens een bezoek aan KamaSutrA beurs?

KamaSutrA beurs kent geen dresscode. Wel verwachten wij van de bezoekers dat zij rekening houden met hun persoonlijke hygiëne zodat zij andere bezoekers niet tot last zijn.

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet bij staat?

Mail de vraag dan naar info@kamasutrabeurs.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen reactie van ons.

Pers

Ben je journalist en geïnteresseerd in een verhaal, reportage of interview in relatie tot de KamaSutrA beurs? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Op elke aanvraag wordt binnen 1 werkdag gereageerd.

Contact

KamaSutrA
Postbus 555
2300 AN Leiden
T: 071-5727366
E: info@kamasutrabeurs.nl
I: www.kamasutrabeurs.nl