Over ons

Meer dan een miljoen mensen hebben de KamaSutrA beurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. In 2017 vond de laatste editie van het het grootste erotische lifestyle evenement in de Benelux plaats in de Jaarbeurs. Het markeert het einde van een tijdperk. De KamaSutrA beurs is een begrip.

Het is één van de meest spraakmakende evenementen in Nederland. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA beurs. Daarmee zijn we uniek gebleken. Er is een Swingers Café, een erotisch doolhof, stripshows en zelfs een SM podium. Honderden stands en live optredens op een hoofdpodium maken de beleving compleet.” Een formule die honderdduizenden mensen trekt uit het hele land. ,,En echt niet alleen fanatieke erotiek liefhebbers. Onze doelgroep is heel erg breed.” Toch trekt de organisatie de stekker uit het populaire evenement. ,,De seks industrie is heel snel veranderd. Echte pornosterren – enkele uitzonderingen daargelaten – zijn er niet meer en erotiek is meer en meer een online aangelegenheid geworden. Producten worden tegenwoordig vooral op internet gekocht. De scene is kleiner nu en anders van karakter dan tijdens de beginjaren van KamaSutrA. Dat maakt het voor ons moeilijk om nog origineel te blijven.

Huisregels

Het KamaSutrA Erotic Festival is zinderend evenement voor iedereen die van erotiek en entertainment houdt. Er zijn echter een aantal spelregels zodat iedereen comfortabel van de attracties, artiesten en stands kan genieten. Wanneer je een ticket koopt voor het KamaSutrA Erotic Festival dan verklaar je automatisch hiermee bekend en akkoord te zijn.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn online gekochte kaartjes uitprinten?

Liever wel! Mocht dit onverhoopt niet gelukt zijn kunnen wij de tickets ook vanaf je telefoon scannen.

Zijn er lockers aanwezig op het KamaSutrA beurs?

Ja er zijn lockers beschikbaar op het festival! Deze lockers zijn vlak bij de ingang gevestigd en zijn tegen betaling te verkrijgen.

Mag ik mij ook identificeren met een kopie van mijn ID?

Nee het is alleen mogelijk om je te identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan ook een paspoort of een rijbewijs zijn! Een kopie van je ID valt niet onder een geldig ID.

Is het mogelijk om te parkeren bij het KamaSutrA beurs?

Ja, de Jaarbeurs biedt diverse parkeergelegenheden aan rondom de hal van het festival. Meer over het parkeren bij de Jaarbeurs kun je terugvinden op hun website.

Wat voor kleding moet je dragen tijdens een bezoek aan KamaSutrA beurs?

KamaSutrA beurs kent geen dresscode. Wel verwachten wij van de bezoekers dat zij rekening houden met hun persoonlijke hygiëne zodat zij andere bezoekers niet tot last zijn.

Wat is er nieuw op het KamaSutrA beurs?

  • Het Schaduwtheater, deze attractie is terug van weggeweest.
  • De Waterpijplounge, een relaxte plek om even bij te komen van alle belevenissen.
  • The Ladiesclub wordt in een nieuw jasje gestoken en gaat verder als The Boys Next Door.
  • Bekende DJ’s die de plaatjes draaien.
  • Een foodtruckplein voor de lekkere trek.

Waar kan ik mijn toegangsvouchers inwisselen voor toegangskaarten?

De toegangsvouchers zijn in te wisselen voor kaarten aan de kassa van het KamaSutrA beurs. De vouchers zijn niet dag gebonden.

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet bij staat?

Mail de vraag dan naar info@kamasutrafestival.nl. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen reactie van ons.

Pers

Ben je journalist en geïnteresseerd in een verhaal, reportage of interview in relatie tot de laatste editie van de KamaSutrA beurs? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we je aanvraag in behandeling kunnen nemen. Op elke aanvraag wordt binnen 1 werkdag gereageerd.

Contact

KamaSutrA
Postbus 555
2300 AN Leiden
T: 071-5727366
E: info@kamasutrafestival.nl
I: www.kamasutrafestival.nl

Tijdens het evenement zijn wij bereikbaar op 06-23015933.  Dit mobiele nummer is alleen te bereiken tijdens de openingstijden van het festival.

© Copyright 2016 | KamaSutrA - erotic festival | Gerealiseerd door Webpress